Numri i telefonit:

044 564 660

... nga Zvicra:

032 510 59 53

Mo - Fr 7:00-19:00 Uhr

E-Mail:

flora@avokati.eu

mbrojtje në qështje penale, civile, të të miturve

Mbrojtje dhe përfaqësim profesional në të gjitha fazat e proçeseve gjyqësore.

shërbime korporatave nga zvicra, gjermania e austria

Korporatat te ne do të gjejnë partnerin për të gjitha shërbimet juridike e financiare.

Shërbime juridike shqiptarëve që jetojnë në Zvicër

Mos bredhni kot për punët që ne i kryejm në mënyrë shumë efikase. Me ne ju do të kurseni kohë dhe para!